Boldogulnék egy rotival?
Hát a roti az nem való se elsőkézbe,se gyengekézbe :)
De ha valóban úgy érzed,hogy 12 évesen biztos menne a dolog,akkor biztos boldogulnál vele.
Sztem, már az bizonyítja, h alkalmas vagy rá, hogy elgondolkoztál rajta. Érleld még egy kicsit, de sztem igen a válasz.
Én pl így 21 évesen sem vállalnék be kan am. staffot, pedig imádom őket!:D
Szia!
A rottweiler: gondolom nevelés kérdése is, de alapjában imádja a gyerekeket. Nem bántaná őket, inkább védelmezi.
Az a kérdés, hogy mondjuk sétáláskor meg bírnád e tartani ha jön egy cica...itt nem muszáj erősnek lenned, ha jól be tudod tanítani, és ha ráparancsolsz, akkor hallgat rád, és szépen megy tovább.
Én az anno elkóborolt német juhászunkkal jártam úgy, hogy mikor mentem haza, pont megláttam. Szóltam neki, hogy jöjjön oda. Póráz, nyakörv ugye nem volt kéznél, bár már tudtam, hogy megszökött. Város lakott területén sosem mertük elengedni, mert önfejű volt...akadt, hogy nem hallotta meg a parancsot.
Akkor viszont elég volt annyi, hogy a nyakához hozzáérve jelezzem, hogy mi szépen megyünk tovább haza. Én is meglepődtem, mert féltem, hogy most mi lesz...
Ha pl. egy ilyen esetben a bernáthegyiddel nyugodt volnál, mert tudod, hogy egy szavadba kerül -ha gondot érzékelnél- ,és menne tovább, akkor bízhatsz benne, hogy helyt tudsz állni a rottweilerrel is.
De azért olvass utána, hogy milyen kutya: [link]
Van még sok jó oldal, írd ba a google-be: Rottweiler tulajdonságai
Én 13 évesen hoztam az első Rottimat, azóta nem volt más fajta kutyám. Örök szerelem!
Ha elég karakán vagy, és van hangod, nem lesz gond, hidd el! Imádni fogjátok egymást!
Először a szüleiddel beszéldd meg.... És azzalis legyél tisztába, hogy, egy roti teljesen más vérmérsékletű mint egy bernáthegyi..... Amúgy meg szerintem én 20 évesen nem szereznék be semmilyen agresszívabb jellemű kutyát a 3 éves hugom mellé.... Nem azért mert hogy szétszedi mert idegbeteg... Elég ha, csak játszásból megkapja az arcát.....
Gondolkozz el rajta... Nekem Amstaffom van és szerintem tudom h., mit írok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!