6 hetes labradorom van,3 napja kerult hozzank. Amikor meg akarom simizni egybol kap a kezem utan. Mit tegyek hogy leszoktassam errol?
Augusztus 1. óta törvény tiltja hogy a kiskutya 8 hetes kora elött el legyen szakítva az anyjától. Elárulom oka is van: ez az egyik legfontosabb szocializciós időszak a kiskutya életében. Például most kellett volna az anyjától és a testvéreitől megtanulni, hogy ha harap az másiknak fáj.
Nagy s..ggfej szaporító lehet akitől van, mi? A gatyátok rá fog menni az állatorvosra, a labradorok az itthoni szaporitok által egyik legjobban beteggé tett fajta ...
A harap cincáld meg a nyakán a bőr picit ... és hangosan kiabálj hogy ez neked fáj. Amit az anyja nem tudott megtanítani, azt most neked kell....
(2 labrador gazdája)
Egyenlőre még nem nagyon kell attól félned, hogy majd az utcán mi lesz. Csak a harmadik oltás után lehet kivinni közterületre, úgy 11-12 hetesen.
Legalább chipes a kutya, első oltás, féregtelenítések rendben vannak, ha már egy ilyen mocskos szaporítótól vásároltátok -teljesen felelőtlenül?
Attól a két hét plusztól még harapdálni fog. Neki ez a játék addig, míg a gazdája meg nem tanítja arra, hogy neki ez nem tetszik és más játékot ad neki.
Rá kell szólni, hogy nem!. El kell fordulni, le kell venni a fejét, idővel már elég lesz a nemmel is megelőzni, hogy harapni akarjon.
Hát, ne haragudj, de én nem vagyok biztos benne, hogy az a tk valódi, lehet hamis.
Normális tenyésztő nem ad el 6 hetes kutyát. Olyat nem is hallottam, hogy odaadják a következő oltást is :O
nem kell hamisnak lenni annak a törzskönyvnek. Két törzskönyves kutya párosításakor a bejelentett kölykök megkapják a papírokat.
A "normális " tenyésztők még ezelőtt egy évvel is 6 hetesen is adtak oda kölyköt. Csak nemrégiben kezdett fertőzni a 8 hetes határidő. Gondolom, a sok cseppnyi, giznya, nebántsvirág egyedek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!