Miért fosik a 6 hetes kiskutyám?
Tápot kap enni és pépes konzervet. Állítólag a rokonom ismerősénél is ezt kapta, még is 2 napja elkezdett fosni. Először rendes volt a széklete.
Vagy talán rosszul csinálom az adagját? Mivel foghatnám meg a hasát hogy ne fosson?
Nekem mindkét kutyám hasmenéses lett, miután elhoztoztam őket, s az egyikük továbbra is pontosan azt kaptam, amit a tenyésztő adott neki. Ez lehet a költözés okozta stressztől is.
A következőkkel foghatod meg a hasát: adj neki szétfőtt rizst. Ehhez keverhetsz nagyon megfőtt csirkemell húst, ha akarsz. Ezt a diétát 2-3 napig tartsd (tehát csak ezeket kapja), ha annyi idő alatt egyáltalán nem javul a hasmenés, vagy ha nagyon durva, akkor szerintem állatorvos, mert ilyen kis kutyát szerintem nem szabad nagyon sokáig diétáztatni
az új környezet okozhatta tényleg, rizs és csirke husi meg egy kis sárga répa főve szerintem a legjobb, esetleg vehetsz Probicol-H pasztát az állatpatikába 1700 ft körül van, ez hasmenésnél sokat segít a kutyákon, nekünk is a kölyök kutyánk elég hasmenéses volt,meg közre játszott az is,hogy mi nem tudtuk azt a tápot megvenni amit a tenyésztő adott,így voltak tápváltások és hiába a fokozatosság akkor is ment a hasa, vettünk Probicol-H pasztát ,rizst,répát és húst főztünk neki 3 nap alatt mindig teljesen rendbe jött,még ez a paszta azért jó,mert vitaminok vannak benne meg vmi olyan cucc ami a hasmenéses dolgot hamarabb helyre teszi..sokáig jó ez a paszta mert nagyon kicsit kell belőle adni..arra is ügyelj,hogy sokat igyon ,mert a kicsik hamar kiszáradhatnak a hasmenéstől!!
de ha tényleg nem múlna el akkor dokihoz vidd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!