Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a keverék kutyusról?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek egy magyar vizsla- pitbull keverék kutyusról?
2012. aug. 11. 17:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Leharapja a karod de legalább visszahozza?
2012. aug. 11. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert az enyém ilyen , de sehol nem találok róla semmit :)
2012. aug. 11. 17:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel keverék, nem nagyon fogsz róla semmit találni.Véleményem?Így semmi, mivel nem tudok róla semmit.
2012. aug. 11. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Olyan, amilyennek a gazdája neveli. Konkrétan kutyafajtákról nincsen véleményem (se a keverékeikről), egyedenként van véleményem.

Egy képet belinkelhetnél, érdekel, milyen lehet egy ilyen kutya. :)

2012. aug. 11. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A keverék kutyáról azt kell tudni, hogy a kölykök olyanok, mint a zsákbamacska. Sosem tudhatod a kölykök kinézetét és természetét. Persze az utóbbit könnyen befolyásolhatod, ha sokat törődsz vele. Az én kutyám németjuhász-rottweiler, és külsőre mind a két felmenőjéhez egyformán hasonlít, szóval szépen "kikeveredett" (XD) De nem az a "húdekemény" kutya, igazi szeretetfüggő, a kapunál ugat, de ha sétáltatom, nem harap meg senkit, hacsak nem látja, hogy veszélyeztet engem. A múltkor megtámadott minket 4 pásztorkutya, és ő simán nekirontott az egyiknek, és meg is kergette! Nekem még nem volt fajtiszta rotim, németjuhászunk csak kiskoromban, így nem igazán ismerem a gazdival való természetüket, de remélem segítettem valamennyit.
2012. aug. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!