1: Milyen zöldséget és gyümölcsöt ehet ill. nem ehet a kutya? 2: Hol tudnék ilyen kutyaruhát venni?
Labradorrom van és télen megfázott mert nem ment be a házába és a hideg kövön aludt.....
Az én kutyám minden gyümölcsöt és zöldséget megeszik.
Alma, banán, eper, dinnye, sárgarépa, uborka, paradicsom, őszibarack...még soha nem volt baja, persze arra odafigyelek, hogy ne egyen nagyon sokat.
az én kutyám nagyon szereti az almát és körtét. a fáról lehullottak folyamatosan eszegeti, van pár szőlőtőke, arról is leette a szőlőt. baja nincs tőle.
zöldséget is bármit megenne, kétszer volt hasmenése egyéb okból, akkor répát főztem neki a rizséhez. nagyon szereti. húslevesből meg szokta kapni a maradék répát.
én mást nem adok neki, mert azért mégse disznó, de biztos megenne mindenfélét.
a krumpliról én is úgy tudom, hogy nem tudja megemészteni
ruha helyett nem lenne jobb nappalra valami száraz helyet biztosítani neki, ami nem a háza, pl egy raklap deszkával vagy valami hasonló, ami mégse a kő és nem a háza? nem igazán vagyok ruha párti, főleg egy labinak azért elég jó tömött a téli bundája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!