Most főzök a kutyámnak (darált hús+farhát és nyak) milyen zöldséet tehetnék még hozzá, hogy teljes legyen az étele?
azok küzül 1iket sem.
maximum az alma jöhet szóba, de az is a Te kedvedért, és nem a kutya szükségletei miatt.
Igen, hasznosak. De nem kell megfőznöd neki, semmi baja nem lesz, csak turmixold össze.
BARF étrend szerint a (nyers) húson és a (nyers) csontos húson kívül a kutyák nyers zöldséget/gyümölcsöt esznek, de felszeletelve vagy turmixolva. Tehát tényleg nem kell megfőznöd neki. Én mostanában azt csinálom, hogy pusztán felforralom a husit és a nyakat, sárgarépát és almát összeturmixolom, ehhez szoktam adni még kiegészítőket.
Nálam úgy van, hogy kb. 30% zöldség/gyümölcs, a többi husi és csont.
Tészta helyett inkább rizst adjál a kutyának, ezerszer táplálóbb és egészségesebb!!!
Az almát elég, ha belereszeled a kajába nyersen...a paprika mehet nagyon apróra vágva.
Borsóról nem tudok nyilatkozni
Én BARF-os kaján láttam borsót is :)
A paradicsomról viszont tudom, hogy nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!