Egy 6 hetes kiskutya hányszor eszik egy nap?
De nincs rajta a tápon, mert csak nylon zacskóba lett véve.
Hányszor eszik egy nap?
istenem miért ilyen nyomorék p@raszt minden kedves itt lévő állattartó?
úgy tudom, az a legoptimálisabb ha napi 5x kap enni még ilyen kicsi korban.
Az én kutyám is 6 hetesen került hozzám, az anyja elzavarta maga mellől, nem maradhatott tovább, mert bántotta.
Az első perctől száraztápot kapott, Eukanuba-t. A csomagoláson fel volt tüntetve, hogy mennyi a javasolt mennyiség, azt osztottam 3 részre. De úgy, hogy reggel többet kapott, délben kevesebbet, vacsira még kevesebbet.
6-7 hónapos kora után már csak 2x kell adni. Én úgy csinálom, hogy reggel száraztáp, normál mennyiség, vacsira pedig valami más... vagy főtt hús, vagy felvágott, sajt, gyümölcs, stb. De nem sok, nem jó, ha teli hassal fekszik le aludni.
Ja igen, és még egy fontos dolog, gondolom majd ki fogsz vele járni sétálni. Na szóval, enni mindig séta után kapjon! Ha teli hassal mozgatod, akkor könnyen gyomorcsavarodást kaphat, főleg nagyobb testűeknél fordul ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!