Az ember attól még nevelhet és tarthat jól kutyát, hogy nap közben nem tudok vele foglalkozni?
Még suliba járok. És igen, vannak szüleim, de Ők meg dolgoznak nap közben (szerintem az a normális)...
És olyan fajtát szeretnék ami nem egy döglős kutya(argentin dog) és úgy tudnák vele foglalkozni, hogy reggel suli előtt megsétáltatnám olyan háromnegyed-1 órát, majd vagy a kertben vagy a lakásban lenne, és olyan 2 körül érnék haza, és utána tudnám megint megsétáltatni, meg foglalkozni vele estig.
Hétvégén tudnék vele egész nap foglalkozni.
Most ez így hogy hangzik?
Mert az mondta ismerősöm akinek van 3 huskíja(és fut velük, meg sportol velük, meg neki könnyű, mert van gyereke aki otthon dolgozik számítógépes munkát, és kitudja vinni a kutyákat akkor is sétáltatni) hogy Ő nem venne kutyát ha egyedül maradna napi 6-7 órát...
De az embernek csak van más tevékenysége a kutyán kívűl is nem?
Hát tanulni/dolgozni kell hogy legyen pénz a kutyát etetni nem?
ha van kertetek az jó :) amúgy simán tarthatsz így kutyát!! :)
ha én kertesbe laknák akkor én délután vinném el egy 1,5-2 óra intenzív sétára a kutyámat, meg otthon a kertbe játszanék vele tanítanám stb..hétvégén pedig kirándulások..
de tényleg jól gondold meg a kutyát,mert mint írta az egyik válaszoló az öcsével kapcsolatban és hát ez elég sok fiatalra illik!!!
mindig kell szakítani időt a kutyádra ,mert nem pár évre veszed hanem 10-15 évre!!! szóval jól gondold meg,mert a kutya sinyli meg az ilyeneket általában!!
szerencsére nálunk a szüleink is szeretnek foglalkozni a kutyával így ha tesómmal elmegyünk pár napra akkor ők sétáltatják gondját viselik ,nem szívesen hagyom otthon ,mert tudom én választottam a kutyát,de tudom jó helyen lesz mert a szüleim szeretik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!