Lehet ebből bajuk? Felhívtuk az állat mentőket!
A szüleim egyik szomszédját kilakoltatták 2-3 napja. a kutyusnak dobálnak be kaját, de vizet nem mernek, mert bemenni nem tudnak, és a kutyustól is félnek. A család nem jött vissza azóta sem a kutyusért. A szüleim nem bírták nézni, hogy ebben a nagy melegben az a szegény kutyus szenved. A szüleim felhívtak engem (mert nekem van csak internet elérhetőségem, hogy megkeressem a kellő telefonszámokat), én pedig az ottani állatvédőt hívtam.
Nem értem, hogy miért hagyták ott?! Miért nem bírták elvinni magukkal?
Érdekes módon az állatvédős emberke ismerte a családot, állítólag már mentettek ki tőlük kiskutyákat..
Jöjjön a kérdésem.
A környéken lévők elég begyöpösödöttek, és nem akartam, hogy a szüleimet bántsák, mert kimertek állni egy szenvedő kutyus mellett.
Ugye a telefonszámomat nem adják ki az állat mentők senkinek? Ha a szomszédok, vagy akárki kérdeznék tőlük, hogy ki jelentette be, a szenvedő kutyust, nem adják ki?
Még ha ott falun furcsák is az emberek, a szüleim legalább okosan cselekedtek, és szóltak nekem, hogy hívjak segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!