Hol tudnám megvenni?
Kutyafelszerelés kéne, de szerintem az AlphaZoo kicsit eléggé drága hely.
Milyen helyet tudtok mondani, ahol minőségi, de nem túl drága felszerelést árulnak?
A fressnapf drágább az alphánál, neten nézz körül rengeteg webáruháznak van Bp-n lerakata. De a PFV-be személyesen is elmehetsz, esetleg a petdrogeria.hu az ahol egész nagy a kínálat és van budai átvételi lehetőség... Még a zoona.hu-ról tudom, hogy olcsó és Bp-n van személyes átvétel, de hogy vásárolni is lehet e ott úgy, hogy nem rendeled meg előre azt nem, innen meg az áraik miatt (túl alacsonynak tűnik sok esetben és ez esetleg a minőség rovására mehet) csak úgy vásárolnék.
Ha jó minőségű, tartós felszerelést szeretnél akkor a k-9 illetve a bende webshopot érdemes megnézni, K-9 csepeli, a Bende ha jól tudom a 8.ker-ben van.
Mindenképp webshopból rendelj.
Ha csak a Kiltix nyakörvből indulok ki, webshopon keresztül rendeltem 3800 forintért, a Fressnapfben 5200.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!