Nekem újszülött Yorkshire terrier kiskutyáim vannak. Ma épp kilenc naposak. Én úgy tudom hogy kb.7-12 napos korukig nyitják ki a szemüket. Én már aggódom hogy miért nem nyílik ki a szemük. Az enyémeknek még nem nyílt ki. Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 10:25
21/23 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak már úgy szeretném ha kinyílna a szemük.:D Kicsit nagyon türelmetlen vagyok..:P
2012. aug. 7. 13:53
22/23 anonim válasza:
nekem ez olyan furcsa. Az én lányom 6 éves volt, amikor az első alom született nálunk. Ma 12 éves, tökéletesen tisztában van a kutyáink nevével, tudja, hogy tüzel a szuka, Ha arról van szó, pakolja a kicsiket az infra alá, tudja milyen a fedeztetés, tudja mikor nyilik ki a szemük, kit kivel lehet összeengedni. pedig a gyerek teljesen antikutyás. Egy kutyaiskolába nem sikerült még kirángatni, nem jön sem kiállitásra, sem munkaversenyre. csak egyszerűen tudja, mert ebben él. neked is jobban oda kéne figyelned, pláne ha evvel szeretnél foglalkozni. gondolom a farokvágásról is te tetted fel a másik kérdést. Akkor viszont a szüleid sem tudják.
23/23 anonim válasza:
utolsónak: mivel a kérdező össze vissza beszél így ő sem tudja! Először azt írta , hogy kapta a rokonától aztán már a szülei tenyésztik szóval valami sántít. Az sem biztos, hogy a kutya yorkshire terrier szerintem csak jellegű keverék. Írta vannak papírok is de azt nem tudta, hogy milyenek mert csak vetít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!