Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van magyarazat az olyan...

Van magyarazat az olyan kutyatamadasokra, amikor az embr allitasa szerint"eddig normalis volt"?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom meg olvasom hogy a csala kuyaja baratsagos kedvesnyugodt volt es egyszrr csak "bekattant" ahogy a laikusok mondjak, e megharapta a gyereket vagy a masik kutyat vagy a gazdajat. ezeknek az eseteknek mindig egy a vege:a kutyat elaltatjak. Emlekszem nem reg volt hogy egy zolgalati kutya a kikepzo rendorjet tamadta meg. Nem tudom miert.... De ott is a kutya ment el aludni.... Megis mi az, hog egyszer csak bediliik a kutya es tamad? Sokak szerit eezek allatok aoikben sose lehet bizni mert kiszamithatlanok... Nekem eddig. volt 4 kutyam es mind elt min.8 evet. es egyik se kattant be csak ugy es harapott volna meg. Meg csak meg se morogtak... Most van egy argentin dogom es vele bikozni is szoktam ha jatszunk... Most felnem kene hogy egyszer csak atharapja a torkom?

Mi erre a magyarazat? Ezek az emberek nem ismertek a kutya testbeszedet, holozz o jelezte hogy megharap, ha nem hagyjak nyugton?

2012. aug. 7. 08:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én kutyáim akár közös tányérból is esznek. Miért hagynám kaja közben? Ha nekem úgy tartja kedvem odamegyek és elveszem de bárki elveheti tőlük a kaját!

Alvásnál hirtelen nem baszogatjuk hanem előtte szólunk a kutyának és máris nem éri váratlanul !Van olyan ember akit ha hirtelen felkeltesz akkor odacsap mert megijed !

A kutya is pont így van, nem zargatjuk hirtelenül!

És még mindig azt mondom, hogy soha nem a kutya a hibás!

2012. aug. 7. 12:22
 12/12 anonim ***** válasza:
Az alvással talán egyet is értek, de ha a gyerek a kutya felett áll a rangsorban, akkor bizony nyugodtan megsimogathatja evés közben!!!
2012. aug. 7. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!