A husky mennyire szeret vonyítani?
Figyelt kérdés
Szeretnék 1 huskyt,de állítólag mindennap sokat vonyítanak,ami elég zavaró lenne...tényleg ennyire szeretnek vonyítani?2012. aug. 5. 17:59
1/10 anonim válasza:
Nagyon. Mamám szomszádjénak huskyja volt, elmentek otthonról pár órára, vonyított egész áll nap. Meg amúgy is.
2/10 anonim válasza:
Nem azért vonyit mert szereti , hanem mert unatkozik. Ha lefoglalod akkor nem vonyit. Amúgy ha nem ismered a husky jellemét, akkor ne vegyél. Sok a viselkedés probléma, ha nem nevelik, komoly szocializáció kell hozzá, egyébként jó kutya lesz belőle.
3/10 anonim válasza:
Vannak köztük elég beszédesek is, de olyat is hallottam már, aki arra panaszkodott, hogy egy hangja sincs, még a házat sem őrzi. Nem lehet előre megjósolni, hogy te milyet fogsz kifogni.
4/10 anonim válasza:
hát az én kutyám NAGYON ritkán UGAT! az ugatás közbe egy két pici vonyítás becsusszan,de konkrétan SOSE vonyított még:) husky 3 éves lány
5/10 anonim válasza:
a husky soha nem fog házat őrizni, ezt megsúgom! :) Nem házörző tipus, aki ezt hiszi, az vegyen más fajtát. És ne azért vedd meg ,mert szép, meg húú de szép kék szeme van. Makacs, de lehet tanitani, szeret szökni, de ha nem tanitják meg a dolgokat, akkor a fejedre nő, és iszonyú nehéz lesz vele.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azt hiszem jobb ha másik kutyafajtát keresek
2012. aug. 5. 18:31
7/10 anonim válasza:
Szeret vonyítani, mint az összes szánhúzó.Nekünk volt már több fajta(szamojéd, husky, malamut) és mind vonyítós volt.Házőrzésre egyik sem jó:)
8/10 anonim válasza:
LoL. Nekem is volt 12 évig huskym, nagyon CSENDES kutya volt...és ez jellemző a fajtára. Csak akkor vonyított ha valaki elment otthonról. De megsúgom, hogy minden kutya vonyít ha a gazdája eltávozik. Sokkal jobb egy néha vonyító de amúgy csendes kutyafajta, a sok idétlen egész nap ugató kutyáknál..szerintem.
9/10 anonim válasza:
Az előző hozzászóló vagyok:
A husky nem alkalmas a ház őrzésére, mert ő bárkit beengedne. Viszont hozzánk senki nem mert bejönni, mert féltek tőle az emberek, a kinézete miatt. Úgyhogy max ilyen szempontból jó házőrzésre.:)
10/10 anonim válasza:
Nekem két huskym van, egyik sem vonyit, alapjáraton csendes fajta, de ha unatkozik, meg nincs vele foglalkozva biztos vonyitani fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!