1/6 anonim válasza:
van..lehet hogy nem szabadna,de szomszédomba(pár házzal arrább) van vagy 6 kutya..szerintem 2 a minimum de nemtudom..a 6 az biztos sok! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem van már egy kiskutyám de szeretnék még egyet mellé és mindenki le akar beszélni róla.
2012. aug. 5. 11:53
5/6 anonim válasza:
Vannak tenyésztők, akik panelban tenyésztenek...
Nézd meg a helyi rendeletet!
6/6 anonim válasza:
Csak akkor ajánlom, ha tudtok szépen hármasba sétálni.
Itt a lakótelepen van egy lakásba 2 beagle, mindig 2 ember sétáltatja, mert a kutyák mennek elöl.
Saját kutyám mellé néha hozok haza egy ideiglenest menhelyről. Az enyém csak egyedül tud mellettem jönni, mert a másikat erre nem tanították, és menne előre. Az enyém pedig nem akar a másik kutya után menni, mert akkor nem ő a falkavezér. Szóval hármasba katasztrófa, azt pedig tapasztalatból tudom, hogy napi 3x-4x nem tudok más embert ugrasztani. Ha egymás után vinném a kutyákat, akkor meg az egész napom rámenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!