Tarthatok basset houndot?
Figyelt kérdés
Egy 4 emeletes házban az első emeleten lakom(nem földszint) és nagyon tetszik ez a fajta, ugy hallottam hogy kissé lusta is pont megfelel csakhát nemtudom hogy bírná-e a lépcsőzést az első emeletig(lift nincs)Vélemény?2012. aug. 3. 11:45
12/15 anonim válasza:
7-es válaszoló, miért kell hülyeséget írni?
Minden kutya "elvan" a lakásban, de én a yorkimmal heti rendszerességgel járok 10-20 kilométeres túrákra, és minden nap 3 órát sétálok vele. Egy vizsla is "elvan" a lakásban, épp csak nem az egész napos döglésre van igénye.
És én a basset houndból sem azt nézem ki, hogy napi 2x10 perc mozgás elég neki, még ha lomhának is tűnik. Elvégre kopó... Nincs lusta kutya, legfeljebb lusta gazda. Az öreg és túlsúlyos kutyák nem szeretnek mozogni, a többi mind képes napi több órát sétálni.
13/15 anonim válasza:
hát az más azért:)
Uszkárt én is javaslom,nincs nyomott orra,nem vedlik,4 méretben van és nagyon intelligens fajta,és jól alkalmazkodik. 3 havonta kell neki kozmetika annyi,és heti 3-4x kifésülni főleg a fülét.
14/15 anonim válasza:
Válassz egy neked tetsző és neked való fajtából egy nyugodt egyedet, ez a legtöbb, amit tehetsz. Minden fajtából vannak hiperaktív egyedek, és a kistestűek meg ráadásul eleve sokkal pörgősebbek tudnak lenni, mint a nagyobbak. Vagy ha nem fontos a fajta, akkor sétálj be egy menhelyre, és vigyél haza egy szimpatikus, nyugodt kutyát.
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam:) Végülis a havanese tetszett meg és a máltai:)
2012. aug. 3. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!