Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám leszbikus, mit...

A kutyám leszbikus, mit csináljak vele hogy észhez térjen?

Figyelt kérdés

2012. aug. 3. 02:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem leszbiku.s Attól függ csak h ki enged kit "magára" h ki a dominánsabb. Aki a "főnök" azt senki nem hághatja meg, ő viszont mindenkit. Aki a főnök után jöz ai s mindenkit, kivéve a főnököt. ÉS így tovább. Kezded méár kapisgálni kérdező?

Képzeld el úgy, mint egy cég felépítését. A vezérigazgató bárkit ugráltathat. Az igazgató bárkit, csak a vezérigazgatót nem. Az aligazgató bárkit, de a vezérigazgatót és az igazgatót nem, mert felette vannak. Így már világosabb?

2012. aug. 3. 12:24
 12/17 A kérdező kommentje:
ezeket én értem :D de amekkora orgiát láttam nem lehet eldönteni melyik a dominánsabb :D
2012. aug. 3. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Attól h te nem tudod eldönteni, ők még igen. Örülj neki h így oldják meg és nem verekedéssel. De ha zavar, akkor erről is letilthatod őket - már ha te vagy a főnök.
2012. aug. 3. 12:38
 14/17 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Annyira utálom amikor az emberek saját magukat vetítik a kutyáikra. A kutya nem ember, ezek a megnyilvánulások mindenféle szexuális töltéstől mentesek. Ezt kellene felfognod kedves kérdező!
2012. aug. 3. 12:50
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtam, hogy megengedem neki.... természetesen nem. De azért köszönöm azoknak az embereknek akik egyből leszólnak holott nem is ismernek.
2012. aug. 3. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:

A két kan kutyás vagyok:

Igen, a dominancia!

Ezt jól írtátok,tényleg erről van szó.

A kisebbik kan mindent el szeretne érni. El is éri a nagynál, kivéve a hús-csont táplálékot. Ebben a nagy könyörtelen, és azonnal kimutatja, ki ő valójában, és úgy rendre tanítja, hogy a következő etetésnél a kicsi nem is mer a tányérjához menni.

:-)

2012. aug. 4. 08:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Bocs, még lemaradt:

Csak az az érdekes, hogy ennek a dominanciának a kifejezése mindig akkor tetőzik, amikor jóllaktak.

Akkor tudok valamit csökkenteni, ha hagyom a kicsit, hadd mozogja ki magát: labdázok vele, lefárasztom.

2012. aug. 4. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!