Miért volt véres hasmenése a kutyámnak? Volt igy már valaki?
3 éves spitz kutyám van nöstény.
pár napja hasmenése van de eszik iszik mindent, nem bágyadt stb.. ma reggel láttam amint 3 alkalommal van véres nyákos nem sok széklete, benne zöld fü valami, szokott legelni a kertben.. .
ha látszolag nincs baja és iszik vizet, akkor mi okozhatja ezt? nem tüzel, megnéztem, nem onnan jött a véres..
nagyon aggodom érte, be van otva féreghajtot is kapott 3 hete..
kérem irjon, hogy mit tegyek, hétvégén nincs itt állatorvos. vagy mire figyeljek, hogy baja ne legyen? mitöl lehet ez a véres hasmenés?
Utolsó válaszoló: egy véres hasmenés nem a világvége. Ha pl. giardia féreg, az egyáltalán nem okoz fájdalmat a kutyának.
Egyáltalán semmilyen írás nem utalt eddig arra, hogy a kutyának fájdalmai lennének, és a kérdező azért kért segítséget, mert a hétvégén nincs állatorvos. Nyilván, ha a kutya szarul lett volna, vitte volna dokihoz miharabb (Nemde?)
Talán előbb olvasni és gondolkodni kéne, mielőtt meggondolatlanul butaságokat írsz. Ekkora marhaságot! Altatni!??? o.O
köszönöm az utolsonak is.. ez a kutya életem értelme mindennél jobban szeretem, olyan mint a gyerekem lenne. elöbb eszik mint én és velem alszik egy ágyban.. stb.. aki szeret állatot tudja miröl beszélek. ha kinozni akarnám vagy elaltatni nem irtam volna ide.
azota rendes széklete van tegnao meg szombaton diétán volt de ma már kap enni rendesen, csontot még 2 napig nem.
féreg nem volt a akakiban se vér reggel.jol is érzi magát, remélem igy is marad.
köszönöm nektek.
Én voltam a giardia felvetője és az utolsó válaszoló is.
Örülök, hogy elmúlt, és az aggodalmad is, de 2 dolog:
a giardia szabad szemmel nem látható;
hiába múlik el a vér a kakiból, attól még a szervezetében ott van, és rendszeresen visszatér.
Nem tudom, hogy állsz anyagilag, ha belefér 6000Ft (nekünk annyi volt), akkor azért csináltathatsz egy széklettenyésztést.
Ha ez nehézkes, akkor csak akkor, ha 1-2 héten belül újból visszatér a véres kaki.
Mindez csak felvetés, lehetett pusztán az erőlködéstől is, és lehetett akármi mástól is.
Szia!
Most nálunk is hasonló gondok vannak havanese kutyusunkkal. Voltunk orvosnál vele, de még nem nagyon akar szegénykémnek elmúlni a hasmenése. Szeretném megkérdezni, hogy végül mi lett a kutyusoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!