Mi a véleményetek a Pro Plan kutyatápról?
Nekem gyomorsav problémát okozott az egyik kutyámnál ... aztán amikor már nem is azzal etettem nyertünk pár kilót, a picit beleevett és orvost kellett hivni hozzá mert epegörcsöt kapott.
Nálam a házból is ki van tilva ...
Az összetétele szerint nekem közepesnek tűnik:Csirke (20%)-ez jó az első helyen, de túl kevés a hús.Második: búza, kukorica-glutén-na ez túl sok, a 2-3. hely azt jelenti, hogy ebből van a 2-3. legtöbb benne.A hátrábbi helyeken is :rizs (8%) állati eredetű zsiradék, kukorica, hidrolizátum, cukorrépa-apríték- a kutya nem "csirke"... DL-methionin-állítólag rákkeltő lehet.
Vitaminok: A-vitamin: 15000 NE/kg, D3-vitamin: 750 NE/kg, E-vitamin (α-tokoferol): 170 mg/kg, C-vitamin (L-aszkorbinsav): 70 mg/kg-ezek nem zöldségből, gyümölcsből származnak.
Összefoglalva: nincs benne tartósítószer, színezék-ez jó. Szerintem túl sok a növényi származású fehérje, a kutyának pedig állati fehérjére van szüksége. Van ennél jobb (és kedvezőbb áron) de van ennél számos sokkal rosszabb táp is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!