A kutyám megrágott egy elemet (ami egy kicsit kilyukadt) mit tegyek?
Figyelt kérdés
semmiféle betegséget nem mutat ugyan olyan kisvidám mint eddig.2012. aug. 1. 15:55
1/6 anonim válasza:
Legyél vele egész nap és holnap is.Ha bármit észre veszel (hasmenés,hányás,levertség stb...) akkor azonnal állatorvos!
2/6 anonim válasza:
Tegyél fel nekem egy kávét főlni köszi!
4/6 anonim válasza:
A kedves válaszoló azt hitte humoros. Tényleg, szarrá röhögtük magunkat.
Kérdező, én azért felhívnám az állatorvost, elmondanám mi történt, ez végül is nem kerül szinte semmibe, mégis ésszerű választ adhat.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Hányni fog a kutyus, ha az elemből valami bekerült a gyomrába, de nem lesz nagyobb baja.
Az enyém sajnos nyelt is le belőle, így hányt tőle 3x,/inkább öklendezés volt, mert csak pár csepp sárgás-zöldes valami jött ki/ de aztán megnyugodott a gyomra, vacsizott is nem sokra rá, és másnapra kutya baja nem volt.
/az elemet csak másnap találtam meg, ekkor jöttem rá az előző délutáni hányás/öklendezés okára/
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek (!) kivéve a másodiknak
2012. aug. 1. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!