Skót juhász, honnan? (lent)
Szia!
Itt nézz körül:
Sable-ből vannak pár hónaposak a Benedister kennelben és talán a Nyitramenti kennelben is.
Tricolor kiskutyák a Yankee Blue Monuntains-ben vannak, de ők még kicsik.
Milyen célra szeretnéd?
Azt nem tudom, hogy pontosan mennyibe kerülnek ezek a kiskutyák, 80-100 ezer forintra tippelek. Hívd fel őket, nem
Lemaradt a vége:
Hívd fel őket, nem fogják leharapni a fejed. :)
Nekem ez az egyik favorit kennelem. És van is ott egy eladó 2011. 12. 07-én született blue-merle szuka.
fajtamentőknél nézd meg!
sos.dogmania.hu
Szia!
Nekem a Nyitramenti kennelből van egy most 9 hónapos sable kanom, egyik nővére még ot van náluk és ha jól tudom megfelelő helyre akarják őt is elhelyezni, de a honlapjukon nicsen meghirdetve, emellett most van egy kb. 4-5 hónapos sable alom egy másik párosításból. A Nyitramenti kennel kiállításra tenyészt, teljes show vonal, ezért az onnan származó kutyákat sportra szerintem nem nagyon lehet használni, de kitudja, próba szerencse! :) Az enyém speciel kölyöknek kifejezetten bamba kutyunak indult, de sikerült " felturbóznom" a kutyát. :)) ( értsd: minél több olyan játékot játszottam vele, amiktől a kutya egyre élénkebb lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!