Csonkolt farkú kutya farkának a végén a csonkot be fogja-e nőni a szőr?
Figyelt kérdés
Mielőtt a csonkolást elítélő kommentek érkeznének, nem én csonkoltam és utálom ha egy szegény kutyának a farkát vagy a fülét vágják, de azért megvettem a tenyésztőtől a kutyát mert nem könnyű ilyen kutyát találni, és amúgy is olyan aranyos volt. :)2012. júl. 31. 09:33
1/6 anonim válasza:
A kölyökkorban csonkított farok tudtommal teljesen jól szőrös lesz, legalábbis minden vágott farkú kutyán ezt láttam.
2/6 anonim válasza:
ha jó vágták le a farkát akkor igen ha nem akkor korrigáltatni kell!
Akkor szokott olyasmi előfordulni, hogy nem nő rajta ki a szőr amikor rossz helyen vágják, vagy rosszul varrják,( húzzák ) rá a bőrt!
Hát remélem érthető voltam:-)
3/6 anonim válasza:
ha jól vágták, akkor csak egy vékony hegcsik marad, de ha egy nagy göb lesz a végén, akkor azt korrigáltatni kell. Főleg azért mert amikor a kutya ül, akkor az a bogyó folyamatosan dörzsölődik a talajhoz, és mindig sebes lesz, és érzékeny. van képed róla?
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
nincs róla képem, utolsó, de pont ez van, hogy egy nagy göb van a farka végén és ha a betonon ül néha vérezni kezd. szerintem nincs is rajta bőr... szóval akkor biztosan rosszul van vágva? és hogyan kell korrigáltatni?
2012. aug. 1. 10:45
5/6 anonim válasza:
Állatorvos, merre laksz? esetleg tudok ajánlani aki szépen korrigál. ez sajnos műtét, altatásos, 1 hét alatt gyógyul kb. de után jobb lesz a kutyának
6/6 A kérdező kommentje:
szekszárdon lakok.
köszönöm a választ.
2012. aug. 3. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!