A légy hova petézhet? Esetleg kutyába?
3 napig egy kis szobában matracon alszunk, az első éjszaka ülök meglátok egy kis férget az ágyon, felállok kiviszem és látom, hogy volt még ott 3 másik is. aznap nem aludtunk itt, egy falusi házból a padlásról lehoztunk egy jópár éves dokumentum tömeget, arra gyanakodtunk abból jönnek, ki is dobtuk. Másnap az egész szobát befujtam csótányírtóval ( sajnos nincs féregre külön raid)
Estére újra bemerészkedtünk, de reggel csak alattam volt még egy... nem tudom van e több nem merem megnézni.
kis fehér kukacok fekete a végük... lehet hogy légy lárva, na most ez hol petézhet? hogy kerül az ágyba légylárva?
a dokumentumokból maradhatott és felmászott egy utolsó?
van 3 shih-tzu kutyánk, esetleg lehet valamelyikbe féreg ami kimászik????? van ilyen?
esetleg van rajtam egy két horzsolás, abba belepetézhet?? esetleg a szőnyeg??? honnan teremhet reggelre az ágyba légylárva???
légyszi segítsetek bevagyok parázva ez undorító :(
Az biztos, hogy nem légylárva ilyen helyre az nem petézik.
Szinte biztos, hogy molylepke lárva, ill. annak a hernyója. Kis fehér kukac.
Nem tud ártani neked, és nem is annyira gusztustalan, mint a légylárva, mert nem szarban, megy rohadt húsban él, hanem a pamut, meg a gyapjúszálakat rágja meg.
Ki kell mosni az ágyneműt, meg a régebbi ruhákat, esetleg lehet rá venni molyirtót is, bár ennyi méregtől nem hiszem, hogy vannak túlélők.
Nyáron, kell szedni rozmaringot, meg mentát, és az összehajtogatott ruha közé tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!