A kölyökkutyák tudnak rosszat álmodni?
Lehet hogy rosszat álmodik. Bármit álmodhatnak az állatok is. :)
Az is lehet, hogy egy olyan frekvenciájú hangot hall, amit az ember nem, és arra riad fel. Nem tudom, ez a "felugrás" mennyire rendszeres és gyakori nála...
Szia!
Nekem csivavám van nagyon szeretem...:)Lola 4 éves krémszínű lány kutyus...:)Velem és a párommal alszik egy ágyban és este közöttünk fekszik és hozzámbújik most is itt van mellettem..:) Aranyos lehet a kis cavalier king charles spániel:) De végül a kérdésedre a válasz:
Mivel még kölyök kutya lehet hogy hiányoznak neki a testvérei vagy az anyukája ezért néha rosszat álmodik...kell neki a törődés szerintem nem baj hogy veletek alszik úgyis szerintem minden öleb ágylakó kutya lesz,meg valójában az is...hidd el ha érzni hogy mellette vagytok nem lesz több rossz álom...Szép éjszakát nektek..:) 22/L és Lola a csivava:)
köszi a válaszokat..
első: nem olyan gyakori, 1.jén lesz 2 hónapja hogy velünk van, eddig 4x volt ilyen talán.. oldalán alszik, aztán mintha megcsípné valami vagy nemtudom mihez hasonlítsam, megugrik meg közben vonyít, de csak 3-4 másodpercig, felugrik mellénk, aztán elalszik.. én már végigtapogattam nem szúrta meg semmi, semmije se fáj.. csak akkor csinálja ha nem az ágyon alszik el, akkor se mindig..
második: igen nagyon édes :) imádjuk mindketten.. én kicsit mintha a kisbabám lenne :) első naptól fogva itt alszik velünk, a helyét csak nappal használja, ha meg melege van befekszik az asztal alá a parkettára.. amúgy azért is írtam ki a kérdést mert pont most kicsivel éjfél alött riadt fel így legutóbb.. most a lábamnál szuszog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!