Mit tegyünk a kutyával? Nyaralni megyünk pár napra, de nincs ismerősünk aki vállalná a kutyát addig, kutyapanzió nincs a városban, ahová berakhatnánk.
Miért, a panziós nem idegen?
Nálam is volt már kutya, akinek a gazdijával 1x találkoztam életemben. Eljöttek hozzánk, itt voltak 1-2 órát, hogy lássuk hogy jönnek ki a kutyámmal, és mit szól a családunkhoz. Elsősorban a kutya, de az is fontos, hogy a gazdinak szimpatikusak vagyunk e.
A kutya nagyon jól érezte magát itt 4 napig, amikor haza vitte a gazdi, mondta, hogy elég bánatos volt, úgyhogy pár nap múlva találkoztunk, és a kutyáink játszottak egy nagyot.
Amúgy én is csak akkor bíznám másra a kutyámat, ha tényleg semmi megoldás nem lenne, de nekem nagyon sok kutyás ismerősöm van, akik biztos boldogan vállalnák. De idáig mindig jött velünk, ha elutaztunk.
Merre laksz???
egy barátod,rokonod nincs aki ad neki enni meg friss vizet ad??
ha közel laknál hozzám én szívesen elmennék , nekem is van kutyám ,megbízható vagyok ,egyik ismim kutyáját sétáltattam már :)
11:00 -es vagyok
ismim kutyája is vizsla :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!