Most komolyan ilyen példát mutatnak a tinimagazinok?!
16 éves lány vagyok de életemben nem jutna eszembe a kutyám bármilyen testrészét sem kifesteni.
Eddig ilyet még sosem láttam hogy szinte buzdítják az embert hogy fesse ki a divatkutyájának a körmeit. Ez nekem magas.. Félek hogy lassan tényleg össze fogok futni egy kifestett körmű kutyival :S Tudod hogy vannak ennél nagyobb bajok is de engem azért mégis felháborít hogy milyen divat felé halad a világ ..
Igazad van, őrült egy világ ez!
Engem is nagyon kezdenek zavarni az ilyen hülyeségek a világban.
Nehéz manapság ilyen normális "gondolkodású" -nak maradni. (31/F)
így van, én is rosszul vagyok a mostani "divattól".
amerikai majmolás ez is... mint az összes többi hülyeség is
Szegény kutyák, mindenféle hülyeséget kitalálnak már nekik ahelyett,hogy el vinnék egy jó nagyot sétálni.
Szerencsére még ilyen kifestett körmű kutyával nem találkoztam.
Én ezt egyáltalán nem támogatom.. Szerintem egyáltalán nem szép, hogy így ki van kenve a kutya körme. Inkább olyan.. visszataszító(?). :/
Láttam már olyan képet, hogy a kiskutya ki volt festve "pikachunak". De most komolyan.. a kutya nem egy játékszer! + szerintem ez a festés károsítja a szőrét.
Bár az igaz, van ennél nagyobb gond is. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!