Szerintetek ez a kutya tényleg vemhes (link)?
Én úgy tudom hogy a egy kutya tűnhet vemhesnek úgy is ha kicsit jobban jól lakik, szóval jól tel ieszi magát.
A kutya 4 hetes vemhes.
Itt a link:
szerintetek?
nem minden kutyánál látszik a 4 hetes vemhesség de én úgy gondolom az a kutya vemhes! Más egy kövér pocak és más egy vemhes !
Viszont a kutyabiznisz nem olyan jó buli, főleg ha a szukának és a kannak nincs törzskönyve én nem vágnék a helyedbe bele, ráadásul az is kérdéses, hogy csivava a papa is? ( ezért írtam a törzskönyvet + tenyészszemle sem ártana ha már almot hozunk le ) A másik kalkulálni kell, hogy császáros az sem két forin, a kicsiknek min. 8 hetes korukig a táp oltás stb, stb... rengeteg költség.
Tuti vemhes. Sőt, még többnek is gondolnám, mint 4 hetes.
De eladni egy vemhes szukát...
Pláne venni egyet. Gondolom a szukának jó esetben egy oltási könyve van. A pocakjában meg egy kupac lutri, ki tudja "kifiaborja" csöppség. És mindezért 50 ezer?
Hát... kinek mi éri meg. Én tuti nem hoznám el.
Úristen! Vemhes szukát eladni, mint az ellős tehenet :(
Kérdező, a kiskutya pocakjában BÁRMI lehet, fogalmad sincs miket fog fialni az a szerencsétlen...
Megnéztem a hirdető többi apróhirdetését, bichonnak mondott kiskutyákat is árul. Szaporitó! Abból is a legszivtelenebbek közül való!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!