Ez miért történt? Miért nem szökött el?
Nekünk olyan kapunk van ami gombnyomásra nyílik és csukódik.Egyszer apukám elment otthonról és elfelejtette becsukni a kaput.A kutyánk ezt valószínűleg észre is vette.Amikor jöttem haza szörnyülködve vettem észre,hogy ki van nyitva a kapu,mert féltem nehogy elszökjön a kutyánk.De amikor befordultam ott feküdt a kutyánk.Ez már kétszer is előfordult,volt amikor 2-3órán keresztül így volt a kapu.Szerintetek miért nem csavargott el a kutyánk?
: )
Ezekszerint jó gazdik vagytok...
Az enyém elszökött, és másnap a kapuban találtuk :)
Lehet, hogy kiment, csak hamar visszajött. Vagy csak nem érdekli annyira az utca.
Szeret titeket, ezért megy vissza.
ma 19:02!
Biztos nem ment ki mert a szomszédbácsi kint volt végig és megkérdeztük,hogy kiment-e a kutyánk.Azt mondta nem :)
Egyébként meg örülök,hogy szeret minket :)
A szomszéd bácsinak nincs más dolga csak az udvarotokat és az utcát bámulni. :D Mint a mi szomszédunk...
A kutyus kötődik hozzátok, szeret titeket. Ez csak jó és örülni lehet neki.
Amúgy csak kíváncsiságból milyen fajta?
:D MEgnevettettél a kérdéseddel :)
A kutya jól érzi magát nálatok, szeret és bízik bennetek hogy visszajöttök. Nem akar onnan elmenni. Ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!