Hozzáértők válaszát várom! Nem veszélyes-e staffordshire terriert tartani egy 7 éves gyerek mellett? Lenne vele foglalkozva, jó körülmények közt nőne fel, csak félek hogy gondol egyet és látja hogy erősebb a gyereknél és megtámadja.
Nehogy már lexikonokat olvass mielőtt veszel egy kutyát. Én megértem miért tetted fel ezt a kérdést és jogosan tetted fel. Nyugodtan legyél nem lesz problémád a kutyával nem fogja bántani a gyerekeket SOHA én már régi motoros vagyok a staff és egyéb hasonló állatok terén. Verés pedig igen is kell. Ennek a kutyának nem fogod elmagyarázni a dolgokat jutalom falatkákkal. De verés és verés között is különbség van. Az aggresszíót nem az válltja majd ki a kutyából hogy oda csapsz neki egy pálcával vagy akár a kezeddel egy nagyot mindenhez valamit kötni fog és ebben az esetben azt fogja felfogni hogy EZ ROSSZ!!! Rendkivül tanítható és okos állatok.
Viszont ha "csibészeltetni" akarod akkor kösd ki egy fához hagy magára egy napra csak vizet adj neki és minimális ételt küldj oda 1-2 olyan embert akit nem ismer és verjétek meg azért nagyon neee de csapkodjátok!!! Ezt nem is kell megismételni első alkalommal a kutya tüzesebb lesz rá fog fordulni emberre és állatra egyaránt. Na de ez kérdés kinek van ilyen kutyára szüksége??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!