A ti kutyátok hogy bírja az esőt?
Nem igazán zavarja az enyémet. Legelőször kellett egy kis bátorítás neki még kölyök korában (biztos azt hittem elolvad az esőtől :D), kapott pár falat virslit, azóta egyáltalán nem zavarja az eső :)
Ha nagyon esik, akkor azért ráadom az esőkabátját, mert azt borzasztóan utálja, ha vizes lesz a bundája, otthon mindig hisztizik egy sort :)
Tavaly nyáron fogadtunk örökbe egy pincsi keveréket. Na ő utálta az esőt, amikor kiléptünk a lépcsőházból úgy nézett rám az étcsoki szemeivel, hogy: "Anya, de hát ettől csupa víz leszek..." :D
Aztán nagy vidáman hívtam kifelé, mintha nekem tetszene az eső, hogy "Gyere, sétálunk, semmi baj." :)
Mikor már elázik, leszarja, akkor meg nem akar hazajönni, gondolja már úgy is mindegy! :D
Nagy kánikulában ugyanez. Kimegyünk, pisil, árnyékba rohan és lefekszik ha nincs más "dolga". Úgy kell vonszolni. Pedig igyekszem minél több árnyék felé vinni.
Tavasszal került hozzánk még egy kiskutya, na őt nem érdekli eső, szél, nyári dögmeleg, menni akar folyton. Ha csak nyúlok a póráz, a hámja vagy akár a kakis zacskótartó felé hogy indulunk, már tudja hogy séta lesz. :D Ő a 40 fokban is futkos. Igaz hosszabb, tacsis orra van, tehát jobban bírja a lihegést, meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!