A kutyák, macskák mit gondolnak, ha lefényképezzük őket?
Amikor lefényképeztem a kutyám mobiltelefonnal, akkor néha belenézett a kamerába, pedig még nem fényképeztem le. Egyszer meg úgy fényképeztem le, hogy pont a telefon kamerájába nézett, amikor le"kaptam".
Tehát csak értik, hogy mit akarunk velük ilyenkor csinálni.
Vagy egyszer láttam a youtube-on egy táncos videót, és aki táncolt, annak a kutyája nézte érdeklődve, hogy mit csinál.
Mit gondolnak?
Kérdezd meg tőlük.
"akkor néha belenézett a kamerába" Néha pedig nem. Attól, hogy te a számodra érdekes részt emeled ki, a többi figyelmen kívül hagyásával még nem történt itt semmi különleges dolog.
"Egyszer meg úgy fényképeztem le, hogy pont a telefon kamerájába nézett, amikor le"kaptam". " Millió ilyen képem van nekem is és még sok millió embernek...
"Tehát csak értik, hogy mit akarunk velük ilyenkor csinálni. " Nem. Ha a távirányítóval állsz eléjük, vagy akár egy darab téglával, akkor is oda fognak figyelni, mert megváltozott a viselkedésed és látják, hogy tartasz valamit a kezedben.
A kulcsszó tehát az érdeklődés, azért néz oda, mert látja, hogy történik valami, nem minden nap szokásos esemény.
szerintem az enyém azt gondolja, hogy "jajj, már megint?" ugyanis ha én szeretném lefotózni, elfordul, direkt. komolyan :D
máskor kifejezetten fotogén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!