Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Budapesten ismer valaki egy...

Cinti987 kérdése:

Budapesten ismer valaki egy állat orvost, aki nem a pénzért csinálja hanem azért hogy segítsen az állatokon?

Figyelt kérdés
A kutyám nagyon beteg lett de a környéken nincs egy állat orvos aki megfizethető lenne. Anyagilag ezt már nem lehet bírni. Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!

2012. júl. 23. 09:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj a legtöbb állatorvos,mindegy milyen város jófej,és azért választotta a szakmáját hogy segítsen az állatokon,persze vannak kivételek akik pl bíztatják a gazdit hogy ellesse csak a kutyáját,úgyis neki folyik be pénz..VISZONT ha ismersz egy normális állatorvost,elviszed a kutyusodat,megmondod sajnos hó vége van nem tudod most kifizetni a kezelést,de itt hagysz pár ezer ft-ot,amennyit tudsz és a többi részletet majd kifizeted ha megjön a fizetésed.

Amúgy tudod jól,hogyha kutyád van felelősséggel tartozol érte,ő sajnos csak szenved nem tudja elmondani hogy épp mennyire fáj az adott betegség,és ezt gondolom te se akarod végignézni. Ha valaki állatot vállal tudnia kell bármikor felmerülhetnek költségek. És én is tudom milyenek a hóvégék,milyen ha most pont nincs pénz,de fel készülök mindig az ilyen helyzetekre,ilyenkor általában kérek kölcsön valakitől,de mondom a fenti lehetőség is megoldható a legtöbb helyen. Segíts azon a kutyuson!

2012. júl. 23. 11:01
 12/22 anonim ***** válasza:
szia! ajánlom az óhegyi állatorvosi renedlőt, jó áron dolgozik :)
2012. júl. 23. 11:04
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
egyébként pontosan tudom, hogy milyen az, mikor nincs rá pénz, de muszáj elvinni! Volt egy karácsony, amikor senkinek nem tudtam ajándékot venni, mert minden spórolt pénzem elment a kiskutyámra egy hirtelen betegség miatt (50ezer ++).. és egy percig sem gondolkodtam, pedig ügyeletes áras fizettem! sajnos mindenhol van egy minimum ár, ugyanis az állatorvosok rengeteg költséget fizetnek, helyet bérelnek, felszerelések, műszerek, labor, tudod itt nincsen társadalombiztosítás (egyébként már egész olcsó kisállat biztosítás is van!), ami fedezné az orvos költségeit. tény, hogy vannak nagyon jó és nagyon rossz állatorvosok, de pl. ha elmegyek egy "drága" állatorvoshoz, akkor az nem egy sufniban fogad 2. világháborús cuccokkal, hanem modern, steril rendelőbe hív be, és alaposan megvizsgálja a kutyámat. ez szerintem mindennél fontosabb.. jártam már olyan rendelőben, ahol a polcokon a retekbe rajzolhattál volna, vagy a pultra ragadt a kezed a mocsoktól.. és ő olcsó volt.. többet viszont nem mentem vissza, még oltásra se.
2012. júl. 23. 11:14
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha nincs túl messze nektek, akkor az érdi kutyabaj-macskajaj rendelőt tudom ajánlani. Mind a 3 doki megbízható, jó hírnévnek örvend és az áraik is egész jók.

[link]

2012. júl. 23. 11:18
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2012. júl. 23. 11:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Soroksáron Dr Jenei az Árvíz utcában.

Nincs is messze tőled. De jelentkezz be telefonon, mert nagyon sokan járnak hozzá. Azt a lábat bizony dokihoz kell vinni, mert nem olyasminek tűnik, mint, amit otthon egy kenegetéssel elmulaszthatsz.

2012. júl. 23. 12:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Húh lyme kornak tűnik innen nekem de nem vagyok orvos.kullancs volt benne?
2012. júl. 23. 12:33
 18/22 anonim ***** válasza:
ugyan mégis mitől lettel 65%os? mert én orvoshoz hordom a kutyám? vagy mi? imádom az embereket. remélem titeket sem visz majd senki orvoshoz (aki lepontozott), vagy ha visz is, egy retekben rendelő henteshez. gratulálok
2012. júl. 23. 12:46
 19/22 anonim ***** válasza:

ma 12:46

Nem kell pattogni. Valóban van különbség az orvosok áraiban. Sokszor elég tetemes. És nem csak lepukkant rendelőjű orvost talál az ember némileg olcsóbb árakkal. Sokszor bizony az a pár ezer forint különbség is számít sok embernél.

2012. júl. 23. 13:13
 20/22 anonim ***** válasza:
nálam is számít a párezres különbség, nagyon is, de a tapasztalatomat írtam le.
2012. júl. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!