Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vemhes a kutyám?

Vemhes a kutyám?

Figyelt kérdés
Elég nagy a pocakja, de nagyon élénk. Ez nem lenne baj, csak azt olvastam , hogy ilyenkor szinte csak fekszenek. Az stimmel, hogy többet esznek. Próbáljam meg dokival? Akkor vemhes?

2012. júl. 20. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt csak egy doktor tudná megmondani.De elképzelhető az is,hogy álterhes.
2012. júl. 20. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Mikor tüzelt? Elképzelhető hogy összekerült egy kannal a tüzelés 12-13. napján? Ha nem, akkor valószínűleg nem vemhes. Simán lehet álvemhesség is. Vidd el dokihoz, és én a helyedben ivartalanítanám, akkor is ha tényleg vemhes, akkor is ha nem.
2012. júl. 20. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
igen az elozovalaszoloval ertek egyet lehet hogy alterhes. :D
2012. júl. 20. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Most tüzel. Igen, több kan is ide jár hozzánk.
2012. júl. 20. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
huuuh, akkor bizonyosan az szegényke. De miért nem zártátok el???????? az, hogy a vemhes kutya fekszik, nem törvényszerű, van amelyik utolsó nap is labdázik.
2012. júl. 20. 21:26
 6/10 A kérdező kommentje:
elzártuk. szegényhez jönnek a kanok. :/ de én örülök hogyha vemhes. :D
2012. júl. 20. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Miért örülsz neki?? Lesz egy csomó keverék kiskutyátok, ráadásul azt sem tudjátok ki fedezte be. ha éppen egy nála 3x nagyobb kan, akkor még az ellés sem biztos, hogy simán megy. ha szerencséd van, lesz 1, vagy 2 kiskutya, ha nem akkor 12. Nagyon nehéz lesz ám őket jó helyre elajándékozni.
2012. júl. 20. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
jesszusom.. felelős állattartás..
2012. júl. 20. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha most tüzel, még nem biztos, hogy vemhes. Ha netán befedezték volna az odajáró kanok, akkor sem lenne látható semmi még a kutyán.

Nagyon-nagyon kevés az ismereted ilyen szinten. Gyerek módon gondolkodsz.

2012. júl. 20. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Több kan kutya is átjár hozzátok, és Te örülsz, hogy vemhes??

Majd ha a kutyád mindenféle betegséget elkap tőlük, esetleg belepusztul az ellésbe, mert fogalmad sincs, hogy milyen kutyák fedezték be, majd akkor nem fogsz örülni.

Amikor az én kutyám tüzelt, egyszer egy pillanatra nem néztem oda, és egy kan kutya rámászott. Szinte biztos voltam benne, hogy nem lett vemhes, hiszen 2 másodperc alatt semmi nem történhetett, de 1 hónapig azt hittem, hogy megőrülök. Annál sokkal jobban szeretem a kutyámat, mint hogy kitegyem őt az ellésnek. Nem sokkal utána elvittem ivartalanítani.

Amúgy ha vemhes, akkor mit szándékozol tenni a kölykökkel?

2012. júl. 21. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!