Hol a legjobb megvenni?
a fressnapfba lehet kapni olyan hámot amihez van póráz. Kistestű kutyának valót láttam az biztos meg cicára valót is.
Nagykerekbe lehet kapni spéci hámokat pórázzal de annak elég húzós az ára.
Milyen kutyád van? Én nem ajánlom a hámot nem igazán fogod tudni irányítani és tanítani a kutyát, inkább nyakörvet vegyél!
havanese'm van, es olvastam hogy neki ez jobb, meg nekem jobban is tetszik, mert olyankor nem gondolok abba bele hogy megfulladhat .
mennyi be kerul egy ilyen pici kutyusra a ham+poraz ?(a fressnapfba)
amig kicsike, ne vegyél neki drága cuccot, hamar kinövi, ha nagyobb, pl. a red dingo nagyon szuper szerintem.
hám és póráz a fressiben van, elég olcsó. van póráz már 500 ft-ért is, ferplast márkájú, egyszerű alap póráz. biztosan van hámja is.
Én kutyám 6 hetes kora óta ugyanazt a nyakörvet viseli,most 2 éves és fressnapf-ben vettem.
ilyen bár szar a kép. Lényeg hogy vegyél állíthatós nyakörvet,egy bőr/műbőr pórázt és jól ellesztek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!