Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha az egyik kutyám a játékot...

Ha az egyik kutyám a játékot féltve morog a másikra, akkor közbeavatkozzak?

Figyelt kérdés
Rám nem morognak, én bármikor ki tudom venni a szájukból a játékot, viszont egymásra elég durván szoktak morogni ezért. Verekedés még nem volt és igazából nem tudom eldönteni melyikük lehet a rangsorban előrébb álló közöttük.

2012. júl. 20. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ilyet semmiképp nem engednék meg a kutyáimnak, ha valamelyik elkezdi félteni a játékot azonnal elvenném tőle és eltenném. Később ebből sokkal nagyobb problémák is lesznek(nekimegy a másiknak, ha azt simogatod, stb), úgyhogy jobb ha megtiltasz minden ilyesmit.
2012. júl. 20. 12:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem két német juhászkutyám van. Van egy labdájuk, kettőjüknek, gyakran szoktam dobálni hadd fussanak utána. Mivel mindig egyik vagy másik szerzi meg, morognak egymásra.Hála Istennek, ha rájuk szólok, akkor abbahagyják, és boldogan kergetőznek tovább. Azért nem kell engedni, rájuk kell szólni, olyankor általában kizökkennek a harcból.
2012. júl. 20. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!