Hogyan lehet Beagle-t leszoktatni a harapdálásról?
"Harapd meg" te is.
Markod össze a száját. Olyan erővel, hogy komolyan vegyen.
De nem is annyira az erő fontos, hanem inkább az idő, és a türelem. Meg kell hogy értse, hogy ez most komoly dolog.
Ha ki akar menekülni a helyzetből, ne hagyd! Érd el, hogy teljesen megadja magát.
Azt kell megértetni vele, hogy ez a viselkedés komoly fegyelmezési szertartást von maga után. Következetesen, minden egyes esetben!
Előző vagyok.
", látszólag fél is,"
Erre még elfelejtettem mondani, hogy azzal csak ártasz, ha félni fog tőled, ez nem megoldás.
A tisztelet kivívása a cél, nem az, hogy féljen. Inkább tanításnak fogd fel a fegyelmezést, ne büntetésnek!
Először is köszönöm a tanácsokat!
Igen tudom,hogy a tisztelet kivívása a cél nem az ,hogy féljen. Igazából az a gond, hogy a családba rám van kapva leginkább, pl apukámmal nem csinálja ezt. Nálam úgy érzi,mindent szabad ! Ezt én rontottam el, mert mindig sajnáltam és engedékeny voltam vele.
ugyan ez a problémám az 1 éves beagle kutyusommal.
nálam csak úgy áll le ha felkiáltok, mintha nagyon fájna a harapása és akkor leáll és csak csóválja a farkát. de amint abbahagyom a 'jajj de nagyon fáj' tekintetet újból elkezd harapdálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!