5/24 anonim válasza:
Nekem is boxerem van, imádom őket olyan gyönyörűek.
6/24 anonim válasza:
Elmondaná nekem a sok kedves lepontozó hogy miért 0%os az első három válasz? A kérdező kérdezett, ők pedig leírták a véleményüket. Attól hogy két ember véleménye különbözik, attól még egyformán hasznosak.
7/24 anonim válasza:
Minek figyelitek egyáltalán a pontozást? Engem abszolút nem érdekel, ki kit pontoz le, nem is nézem.
8/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem cuki szerintem. Szép és méltóságteljes, de nem cuki.
9/24 anonim válasza:
Nem cuki.Én egy aranyosabb kutyát vártam.Egyetértek az előttem lévő hozzászólóval.
10/24 Winner of Royal Hill válasza:
Nem cuki.
Neked biztosan tetszik,nekem speciel nem. Nem elég típusos a feje és nagyon lógnak az alsó szemhéjai. Lehet lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!