Mik a vélemények a kanadai Checopee tápról (direkt yorkinak)?
Figyelt kérdés
Azt mondta az eladónő, hogy ez egy 5 csillagos kutyakaja, míg a Pedigree 2...
Adhatom ezt a kutyumnak?
2009. júl. 14. 15:00
1/1 anonim válasza:
Szia! Az utóbbi időben rengeteget töltöttem a "tápok világábában", hogy kedvencemnek megtaláljam az igazit. Végül, sok sok utána olvasás után az Orijen, illetve Acana tápok mellett dönttöttem. Főleg az Orijennel szimpítizálok, amely nem tartalmaz gabonát. Még honlapjuk is van: www.orijen.hu és www.acana.hu. Nem mondom, hogy olcsók, bár neked Yorkid van, aki nem eszik sokat, nekem meg rotim :) Ajánlom neked a www.webkutya.hu oldalt, itt nagyon nagy a választék is, és az emberek meg is írhatják a véleményeiket, tapasztalataikat a tápokkal kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!