Szeretne anyukám egy uszkár kutyát nekem van már egy 2 éves csivavám kan milyen nemű kutyával lehetne együtt tartani?
Szerintem nyugodtan vehetsz kan kutyát is mellé. Ha kölyökként kerül oda az uszkár,akkor úgyis megszokják egymást.
Legalábbis nálunk nem okozott gondot sose. Nálunk mindig is nagyon jól kijöttek a kanok a kanokkal,illetve szukák a szukákkal.
Attól függetlenül,ha az uszkár is ivarérett lesz,biztos lesz egy kis összemorgás,de ha egymás közt elintézik a rangsort,akkor nem lesz gond.
Ha szukát veszel,akkor meg tuti hogy nagyon jól meglesznek(rangsor kialakításnál persze ők is összebalhézhatnak),csak tüzelésnél leszel gondban. Ilyenkor valóba az ivartalanítás,vagy a fogamzás gátló injekció a megoldás. Illetve az is egy megoldás,ha egymás elöl dugdosod őket,de az egy idő után elég keményen le tud fárasztani. :D
Szia! Én mindenféleképpen a szukára szavaznék,persze későbbi ivartalanítással.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!