Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Dalmata jó házőrzőnek?

A Dalmata jó házőrzőnek?

Figyelt kérdés
Tudom játékos, barátságos, emberszerető. De régen postakocsikat kellett megvédenie az útonállóktól és állítólag Amerikában rendőrkutya.
2012. júl. 18. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egy Dalmatát ismerek ismerek. Nem az a tipikus házőrző de nem is barátkozik mindenkivel. Bárki jön hevesen ugat amíg a gazda ki nem jön.
2012. júl. 18. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Az előző válaszólóval egyetértek.

magyarul jó házőrzőnek,mert elég hevesen ugat és akkor senki nem mer bemenni.

2012. júl. 18. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vélekedem, ahogy az előttem levők írták. A nagymamám szembe szomszédjában volt egy dalmata. Aki gyanúsan viselkedett, leskelődött befelé, vagy valami, előjött, aztán hevesen ugatni kezdett. Ételt nem fogadott el, hiába akartunk neki mi, szomszédok is kedveskedni néha, ismert a gazdija minket, nem kellett a kutyának semmi. Szóval ha nem is harapja faron a betörőt, de ugatással felhívhatja a figyelmet
2012. júl. 18. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Jelezni jelez, de télen a kint tartásra teljesen alkalmatlan.

Nagyon vékony szörü fázos fajta.

2012. júl. 18. 16:01
 5/6 Mi$$ Mirtyll válasza:
szia, nekem dalmata keverékem volt és be bárki bejöhetett kifelé csak akkor, ha mi engedtük.
2012. nov. 12. 08:28
 6/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem jó házörzőnek. Igaz, nem az a vérengzős gatyaszaggató fajta, de kiválóan jelez. Ha sokat foglalkoznak vele, nagyon sok dolgot meg tanul, és nagyon okos, értelmes, intelligens fajták. Sajnos télen nem lehet kint tartani, de ha a garázsban van hely akkor ott jól el van, kell neki vágni egy kutya ajtót. Lehet elfogult vagyok, de melyik kutya gazdi nem?! Örülök hogy a legjobbat kaptuk.:)
2013. jan. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!