Beteg lehet a kutyám?
Tegnap vettünk egy 2 hónapos mopszot,és minden alvás után csipás a szeme....de reggel viszont nagyon olyan volt mind a két szeme.
Sajnos nem volt még 2 hónapos kutyusom,h tudjam,h baj vagy nem :S főleg nem mopsz.
Egyébként nagyon jó étvágya van,rengeteget rohangál és harapdál.
Csak sajnos a csipa zavar annyira :S
Segítsetek légyszives...Előre is köszönöm!
A barátomnak is van egy több,mint 2éves mopsza:D
És neki is mindig folyik ki a nem megszáradt csipa,ha a napon van,vagy fúj a szél!!Ezeknek a kutyáknak mindig törölgetni kell a szemüket,a barátom kutyájának az anyja is ilyen!!
De a tiédnek száraz csipa van a szemén????
A mopszoknak sok örökletes szembetegsége lehet. Szűrt állatok voltak a tied szülei?
Úgyis vinned kell az orvoshoz az oltási programja miatt, akkor kérdezd meg, hogy mit csinálj vele.
Szia!
Kimondottan ezt a fajtát nem ismerem, de azt tudom, hogy ha a kutya beteg, akkor 90%, hogy lázas is. Ezt abból tudod meg, hogy a füle jóval melegebb, mint szokott.
Ami viszont szemmel látható jel: az orra száraz, vagyis nem nedves.
De ha jól eszik, és jókedvű játékos, akkor szerintem nem lehet beteg. Hisz akkor kedvetlen, levert lenne, mert rosszul érezné magát. Ahogyan te is, ha beteg vagy.
Remélem tudtam segíteni!
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Ha még vki olvassa akkor válaszolok rá,h száraz a csipa és vmikor meg nem száraz...
nekünk pincsnink volt elötte és amikor ien volt meg is vakult és kráter keletkezett a szemében szal kicsit parás vok :S
dokihoz persze vinni fogom csak napi 12 órákat dolgozok.
de viszont ma reggel nem volt oan csipás....mondjuk 1 pici száraz csipa volt benne. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!