Ti tartanátok angol bulldogot lakásban?
előttem íronak igazat adok!
Angol bulldog az lakásba való kutya és nem kidobni a kertbe! Ha normálisan rendeznétek a kutyát akkor a szőre nem lenne ott mindenhol. Valamint minden kutya drága:) Kivéve ha szaporítótól veszel valami roncsot! ja és a szőrhullást vedlésnek hívják amire nicnsen semmilyen csodaszer
figyelj valaki vagy nagyon szereti ezeket a nyomott orrú drágákat,vagy nagyon utálja.. Ha elöbbihez tartozol nem fog idegesíteni a röfögés,ha meg a ráncait mindennap letörölgeted nem fog bepállani és nem lesz büdös a kutya:)
Amúgy csak lakásba való,vagy kertbe ki-be járással mert ő a gazdi közelébe szeret lenni. Én győri vagyok,rengeteg angol bullit látok panelban,nincs nagy mozgásigényük így nyugodtan lehet.
Másik vegyél fressibe olyat hogy "kozmetikai kefe":
így néz ki,olyan szépen leviszi a szőrt ami lehullana.. Édesanyám kutyáját heti 1x kikefélem ezzel alaposan, és most 80%-al megszűnt a szőrhullás pedig előtte..
Fingás meg vele jár,rövid orra miatt sűrű a gázképződés:)
"Nem tud kultúráltan inni, minden tiszta víz utána, és melesleg állandóan befingik :)))"
hát ezen besírtam XD
szegény kutyát így tenyésztették ki, ilyen hülye pofával. nem tehet róla. pedig a természetben nem véletlenül nincsen ilyen állat :)
amúgy meg, nem, nem tartanék magamtól. egy kutya túl macerás lakásba. inkább valami kisállatot, de lehet még azt sem. a macska elég univerzális, kevesebb gonddal és igénnyel. inkább azt.
Angol bulldogot se lakásban, se kertben nem tartanék, mivel a sportos, nagy munkakedvű és temperamentumos, egészséges kutyákat szeretem :)
De lakásban simán tartok, tartanék kutyát. Szobatisztává kell nevelni, takarítani utána, sűrűn átkefélni és ápolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!