Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért azt a nevet adtad a...

Miért azt a nevet adtad a kutyádnak?

Figyelt kérdés
Hogy döntöttetek a végső név mellett? Milyen fajta/vagy keveréketek van?
2009. júl. 13. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám Csobán, a fajtája mudi. Ez egy török-magyar eredetű név, azt jelenti, pásztor, és mivel juhászkutya meg magyar fajta, jónak tűnt. :) Bevallom, nekem eleinte nem tetszett a hangzása, de nem vitatkoztam, mert már hosszú ideje gondolkodtunk a nevén és a kutyát nem a nevéért szeretjük. Mostanra nagyon megszerettem a nevet, szerintem a legszebb a világon. :)
2009. júl. 13. 13:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét kutyám utcáról befogadott kutya. A nevük Bogár és Mackó.

Bogár: pulikeverék, és fekete. Ez jutott először eszembe róla. És jó egy pulinak.

Mackó: elég macis alkat. Nem kövér,csak nagytestű. Szerintem ez illik Rá.

2009. júl. 13. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Nekem a mopszom van.Akkoriban volt a moziban az Esti mesék c. film és abban volt egy hörcsög akit Gülükének hívtak a kidülledő szemei miatt.Így az én mopszom Gülüke lett:D

Van egy németjuhászunk is ő Brenda mert a párom szerint az tekintélyt parancsoló név.A lányomnak pedig van egy beagle-e és őt Jázminnak nevezte el az Aladin mese után.:)

2009. júl. 13. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudtátok,hogy Sthol Andrásnak a kutyáit úgy hívlák,hogy Mici és Mackó.És mikor hívja őket úgy mondja,hogy Micimackó gyertek.:D tök jó nem?
2009. júl. 13. 15:40
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én Labrador-német vizsla keverékemet Lucának hívják.

Korán kinéztük magunknak a menhelyen, és azt a htet, amíg várnunk kellett rá, névkereslssel töltöttük. A neve akkor dőlt el, amikor megláttuk. Apu mindenképpen magyar nevet akart neki, és ahogy megláttuk a törpét, mindenkinek egyszerre ugrott be ez a név. Nekem a Luca névről egy belevaló, talpraesett, okos és bátor valaki jut eszembe, a kutyám pedig pont ilyen :)

2009. júl. 13. 23:54
 16/17 anonim válasza:
100%

Nekem ausztrál juhász kutyám van és a Twister nevet kapta az előző gazdáitól.Lényegében azért mert olyan erővel és sebességgel fut,ugrik rád hogy maga utána mindent romba dőntve hagy:D

de nagyon aranyos és szép kutya egyébként:)

2009. júl. 14. 18:44
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Nekünk két kutyánk van.

Az eggyik németjuhász a másik Beagle!Anémetjuhásznak az a neve hogy Lili A beaglenak meg Szuzi!A németjuhászunk úgy kapta a nevét hogy, a nagymamánk utcájában egy néninek egy fekete puli kutyája volt elég nagytestű,és úgy hívták hogy Lili!Tetszett ez a név és így lett ez a neve!A Beagle-nak apukánk adta a nevet!!

2009. júl. 14. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!