Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok Lennox esetéről?

Mit gondoltok Lennox esetéről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 15. 10:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hát...nem semmi amit csináltak a hatóságok.Belegondolva ,hogy van egy amstaffunk aki bár kinézetre morcika géneket örökölt ,egy örök gyerek maradt.Nem parancsolok neki hanem kérek és megteszi.Igaz ha ketten vagyunk mellette akkor csak nekem fogad szót,mert inkább egygazdás lett,de esze ágában nem lenne bántani senkit se,gyerekekért él hal,legyen családtak vagy vadidegen.Amstaff létére a pincsi ,,mamájának" lefekszik és megadja magát,védi tűzőn vízen át!Nem beszélve arról,hogy családtag,nem szeret egyedül lenni társassági lény a viharokban bekérezkedik mert egyedül fél...és akkor Ő harci kutya lenne?Áhhh...

Most a kinézete alapján akkor Ő is csak egy veszélyes vadállat lenne?!Azért mert egy kirendelt ember nem érti meg vagy másképp ítél?

2012. júl. 20. 23:18
 22/26 A kérdező kommentje:
hát igen. nem akarok senkit ijesztgetni de Mo-n is egyre rosszabbul állnak ehhez a kutyához, egyre gázosabbak a törvények.
2012. júl. 21. 14:34
 23/26 Kliszta ***** válasza:
Már hogy lennének egyre gázosabbak a törvények??? "010 októberében a pitbullt kivették a veszélyes fajtákból, mivel nem különböztethető meg egyértelműen az amstafftól. Idén megszűnt veszélyes fajták tiltása, amibe már nem is volt semmilyen fajta, hisz' csak a pibull volt az. Most már csak veszélyes egyed lehet, és azt komoly szakemberek mondják ki egy kutyára, és nem azért, mert a szomszédod fél tőle.
2012. okt. 5. 22:59
 24/26 A kérdező kommentje:
igen ez igaz, de ezeket csak úgy mondod valószínűleg, hogy nincs összetűzésed pit bullok miatt a hatóságokkal. Én 3 staff keverék életéért küzdök egy éve, és a lakóhelyemet változtatnom kellett a szomszéd miatt (mert félt) és felnyomott minden létező helyen, holott ezek a kutyák kennelben atombiztos kerítések mellett voltak tartva. Én végig követtem a törvényi változásokat a veszélyes állat nyilvánításának ügyében, ami kb félévente változott (mi számít veszélyes ebnek ha már elrendelték a vizsgálatot) A gond az volt, hogy bizonyított indok nélkül elrendelték a kutyák veszélyessé nyilvánításának vizsgálatát, hadakoztam a polgármesteri hivatallal, a jegyzőnek sírtam, a sintérek elől menekültem kertek alatt, mert naponta jöttek hogy elszállítsák a kutyákat, most ptk-s perben vagyunk egy éve amiben milliós nagyságrendre perelnek. Szóval nem csak odavágtam ezt a kijelentésemet, hanem tapasztalatok alapján mondtam. Hiába van ilyen törvény, ha a jegyző úgy dönt, hogy elrendeli a kutyák vizsgálatát. Ez legalábbis tavaly még így volt. most megint változott, most csak akkor lehet kutyát vizsgálni, ha SÉRÜLÉST OKOZOTT, de tavaly augusztusig úgy volt a törvény, hogy bármely állatot veszélyessé lehet nyilvánítani, ha SÉRÜLÉST OKOZHAT!!! és a jegyző bármikor kérhette ezt a vizsgálatot, és ha a kutyákat megszerzik, akkor az altatásig is el tudtak volna jutni, de szerencsére az állatmentők mellettünk álltak, és megmentették a kutyákat. hozzáteszem, hogy a fél ország mellettünk állt, mégis nagyon nehéz volt megmenekülni a hatóságoktól, és a ptk per még azóta is folyik.
2012. okt. 8. 21:53
 25/26 A kérdező kommentje:
bocs IDÉN augusztustól
2012. okt. 8. 21:55
 26/26 anonim válasza:
46%

Látszik,hogy mennyire primitívek az emberek! Ennél a fajtánál nagyobb szeretetet egyik kutya sem tud adni! A harcikutya kérdésről annyit,hogy mit nevel belőle az ember!

Érdekes módon egy patkány csivava előbb megy neki bármelyik kutyának mint a staff! Borzaztó,hogy az emberek szemétségének egy állat issza meg a levét. És még annyi,hogy igenis vizsgához kéne kötni a fajta tartását,mert sok olyan embert látok akinek nemhogy kutyát nem engednék tartani,de még halat se....R.I.P Lennox....

2012. nov. 22. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!