Félek hogy beteg a kutyám. Mi lehet a baja?
Vidd el orvoshoz vagy hívd ki. Minél előbb annál jobb, így megelőzheted,hogy nagyobb baja legyen. Lehet most ad neki valami gyógyszert és holnapra már teljesen jól lesz.
Itt meg csak tippelgetni lehet,hogy talán ez vagy az..nincs sok értelme.
Az a gond hogy be kell altatóznom hogy orvoshoz vigyem. Azt meg nem tudom kibírná e így lesoványodva. Harap és elég nagytestű.
Anyu azt mondja hogy csak a meleg miatt ilyen. sosem találkoznak idegen állatokkal, emberekkel nem tudom hogy kaphatott el bármit is.
Úgy nem tudod megoldani,hogy az orvos menjen ki?
A meleg miatt lehetne az,hogy kevesebbet eszik és fogy, de ha ugyannyit eszik és látványosan fogy az már baj. Ezt viszont te látod,hogy milyen mértékű,de ha kiírtad a kérdést akkor gondolom már szerinted se normális.
oké köszi gyakorlatilag semmit sem segítettetek...csak annyit közöltetek hogy hívjak orvost...de azért köszi.
Ezt magamtól is tudtam...
Az orvos volt ma nála. Elmondta hogy nem tudja mi a baja. írt fel vitamint. Ugyanazt amit eddig is szedet..
Fel vagyok háborodva!
Valami "kutya betegsége lehet"...ennyit mondott. Klassz ez olyan mintha a háziorvosom annyit mondana ha beteg vagyok hogy szerint valami ember betegségem van....
Ráadásul beoltotta úgy hogy gőze sincs mi a baj. 6500 ft a semmire.......
Gondolhatod ,ha így tudnám mi baja azt írnám,hogy csináld ezt vagy azt vele, nem azt, hogy hívj orvost. Na mindegy.
Azért az érdekes,hogy csak úgy beoltja,közbe azt se tudja miért..mindenesetre remélem jobban lesz a kutyád ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!