Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta a képen látható eb?

Milyen fajta a képen látható eb?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 13. 10:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
szerintem pumi
2009. júl. 13. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
Pumi keverék mert ha pumi lenne akkor állna a fűle de nem áll.De én még uszkárt is látok benne.
2009. júl. 13. 10:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat, ha még jön pár tipp elárulom, mert ő az én kutyusom. :)
2009. júl. 13. 11:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Nagyon szép feje, szine van, de se nem pumi, se nem uszkár. Valamilyen fura formára nyírt , ???

tibet terrier?

2009. júl. 13. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
uszkár!!!
2009. júl. 13. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Fajtatiszta???

Amúgy aranyos?

2009. júl. 13. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Bocsi előző vagyok, "?" helyett "."!!!
2009. júl. 13. 15:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez csak tipp lesz: flandriai pásztorkutya megnyírva???
2009. júl. 13. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem puli kopaszra nyírva, vagy annak vmi keveréke.
2009. júl. 13. 18:38
 10/11 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam, a külső szemlélők véleményére,amúgy az állatorvos pumikeveréknek állapította meg. :) Természetesen nem fajtiszta.

Azért is kérdeztem meg, mert a elgtöbben inkkább az uszkárt látják benne, s sztem is több benne az uszkár a tulajdonságai alapján. (Nem elhanyagolandó szempont, h úszóhártyája van, ami uszkárra utal.)

Egy biztos nem terel, nem túlzottan bátor és aktív, persze azért mindenben benne van és eszméletlenül emberközpontú. Egy emberes, másnak nemigen fogad olyan pontosan szót, mint nekem, ezt csak a pumiról olvastam.

Egyszóval az állatorvos szava nem mindenható, mert szerintem inkább az uszkár a domináns.

Köszönöm mindenkinek a tippet!

Amúgy séta közben kb. fele-fele arányban mondják, h de édes uszkár/pumi... Ezt már csak a genetikai vizsgálat döntené el, de annyira nem fontos, h költsek rá.

Akármi is imádom és mintakutya. :)

Mégegyszer köszönöm!

2009. júl. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!