Nagyon szép feje, szine van, de se nem pumi, se nem uszkár. Valamilyen fura formára nyírt , ???
tibet terrier?
Kíváncsi voltam, a külső szemlélők véleményére,amúgy az állatorvos pumikeveréknek állapította meg. :) Természetesen nem fajtiszta.
Azért is kérdeztem meg, mert a elgtöbben inkkább az uszkárt látják benne, s sztem is több benne az uszkár a tulajdonságai alapján. (Nem elhanyagolandó szempont, h úszóhártyája van, ami uszkárra utal.)
Egy biztos nem terel, nem túlzottan bátor és aktív, persze azért mindenben benne van és eszméletlenül emberközpontú. Egy emberes, másnak nemigen fogad olyan pontosan szót, mint nekem, ezt csak a pumiról olvastam.
Egyszóval az állatorvos szava nem mindenható, mert szerintem inkább az uszkár a domináns.
Köszönöm mindenkinek a tippet!
Amúgy séta közben kb. fele-fele arányban mondják, h de édes uszkár/pumi... Ezt már csak a genetikai vizsgálat döntené el, de annyira nem fontos, h költsek rá.
Akármi is imádom és mintakutya. :)
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!