Nagy baj ha a kutyamat 6 hetesen hoztuk el?
# 10/10 ma 14:42
Hát, minek után egy normális tenyésztő 8 hetes kor előtt nem adja oda a kölyköt így azt kell mondjam, igen, meglepődtem.
Állatvédelmi törvényben szépen le van írva, hogy a kiskutyát 8 hetesen lehet elválasztani... ennyi, ezen nincs mit átbeszélni, így van szabályozva innentől mindenki eldöntheti akar e törvénysértést elkövetni vagy nem.
Beteges nem lesz bár mivel oltásokkal még nem nagyon rendelkezik jobban kell rá figyelni és alaposabban kell szocializálni kutyákkal.
17:33-as! Én kijelentettem h én igenis tv-t fogok sérteni, mert nekem nagyon fontos pont az a két hét. Ilyenkor olyan szintű kapcsolatot lehet kialakítani egy kutyával, hogy az szinte hihetetlen.
Mivl az összes eddigi kutyám mentett, így még azzal se kellett szenvednek, hogy átsírják az éjszakát. Egyinek se hiányoztak azok a körülmények.
És épp ezért volt az is, h mire a kutyák lemehettek sétálni, addigra már ismerték az alap parancsokat és tudtak pórázon rendesen sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!