Londonba, hogy lehet kutyát utaztatni? Azt hallott, hogy repülőn nem lehet.
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 09:03
1/10 anonim válasza:
Fapadoson nem lehet, a British Airways-nél pár hónapja még lehetett, viszont nagyon drágán /kb 180 font volt/ és külön ki kellett fizetni még a repjegy árán felül egy reptéri orvosi vizsgálatot a kutyusnak, amiért 300 fontot kellett fizetni. Javaslom inkább, hogy kocsival, futárcéggel.
2/10 A kérdező kommentje:
És komppal vagy vonaton, hogy én viszem?
2012. júl. 14. 10:02
3/10 anonim válasza:
Hát ha be mersz vállalni 3 átszállást idáig... Eurostar vonatokon amúgy sem vihető állat. A komp az ok, ehhez kocsival kell jönnöd. De vannak olyan cégek, akik személyszállítással foglalkoznak, sokan állatot is vállalnak. Szerintem ha nem saját autóval jössz, akkor egyszerűbb keresned egy ilyen céget.
5/10 A kérdező kommentje:
Magyar Vizsla. Semmikép se szeretném egyedül utaztatni, mert az is elég rossz neki, hogy sokat kell utaznia, nehogy idegenekkel. Akkor lehet olyat, hogy a személyszállító cég ami vállal állatokat én is mennék a kutyával együtt.
2012. júl. 14. 10:47
6/10 anonim válasza:
Persze, vannak ilyen cégek. Csak figyelj oda, hogy a utazás előtt minden papírja rendben legyen, oltások, stb, mert sok minden kell ahhoz, hogy kihozhasd. Amikor már kinn vagytok, feltétlenül köss rá biztosítást, különben nem fogod győzni az orvosi költségeket!
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mik kellenek ahhoz, hogy majd kivigyem. De addig még úgy is megyünk orvoshoz és informálódunk még.
2012. júl. 14. 10:58
8/10 anonim válasza:
H elfogadsz egy tanácsot, biztosítást a Petlog-nál köss! Nem kerül sokba és ha orvoshoz kell vinned, fedezik a költségeket. /Pont mint az embereknél az egészségbiztosító/
9/10 anonim válasza:
A kompon kennelbe kell tenni a kutyát addig, amíg átkeltek, nem lehet veled a fedélzeten. Az egyetlen út, ahogy közösen megettek, az az eurotunnel (csalagút).
Ha azon mész át, veled lehet a kutya végig. Saját autó kell hozzá, a neten lehet jegyet foglalni.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi tanácsokat, segítségeket. Szívesen fogadok még többet, mert jó ha fel van készülve az ember több lehetőségből.
2012. júl. 14. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!