Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha szexelek a szobában, úgy,...

Ha szexelek a szobában, úgy, hogy a kutya is bennt van, az milyen hatással vagy a kutyára?

Figyelt kérdés

A kérdésem komoly, az aggodalmam valós, kéretik nem röhögni!

Szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, de ha elköltözök, mondjuk panelba, ott is garzonba, ahol nem lenne szívem kizárni a kutyát a pici konyhába éjszakára, de a párom meg ott van velem, akkor milyen hatással lenne a kutyára ha látná hogy mit csinálunk? Felfogja? Mondjuk amúgyse szexelnék előtte. Az olyan lenne mint a megrontás. De tegyük fel mi lenne ha mégis. Megutálna? Vagy furcsa lenne utána velem?

2009. júl. 12. 21:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

13 éves volt az előző bullterrierem,mikor a mostani párommal összejöttünk.

Voltak gondok az elején,a bull támadta a páromat ilyen szituban.Végülis ez érthető:gazdi zsákmánypozícióban,látszólag az idegen győz,gazdi furcsa hangokat ad.

KI kellett zárnunk a kutyát minden ilyen akciónál.

2009. júl. 12. 22:02
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Engem zavarna, ha látna úgy a kutyám.
2009. júl. 12. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan tudja minden állat hogy mit csináltok. A szagokat érzik és a különleges érzékeikkel felfognak mindent.
2009. júl. 12. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Érdekes,hogy itt mindenki azt írja,hogy semmi.

Az én páromnak van egy nagy keverék fiú kutyája, akit nincs szívünk kizárni a ház többi pici részébe,had járhasson-kelhessen az idő alatt is,de amint nekikezdünk (nem vagyunk hangosan,de nyüszögünk) máris elkezd ugatni,vagy morogni,vagy felugrik az ágyra,amit amúgy nem szokott csinálni...

2009. júl. 12. 22:13
 15/17 anonim válasza:
55%

Volt ilyen eset utoljára 2006 május 3-án.

Ha tudtam volna, hogy a kutyám délutánra halott lesz, nem tettük volna.

2009. júl. 12. 22:17
 16/17 A kérdező kommentje:

Látom vegyes vélemények is vannak! A lepontozósnak üzenem, hogy semmi értelme amit csinál, ez nem olyan kérdés amire csak igen meg nem válasz lehet, nem értem miért kell lehúzni a válaszokat :(

Nem tudom hogy az én kutyám hogyan viselkedne, mondjuk elég jámbor kislány, nem nagyon lehet kizökkenteni a nyugodt természetéből (leginkább olyan mint egy narkós :)), mondjuk nem lenne szívem előtte szexelni, de annak viszont örülök hogy őrá ez semmilyen hatással nem lenne (ha minden igaz).

2009. júl. 13. 10:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én kutyusom eleinte bambán bámult ránk, leült az ágy elé a szőnyegre /mi néha észre se vettük/, de aztán nem törődött velünk. Most már nyugodtan fekszik a helyén az egyik sarokba,meg se mozdul. Nem érdekli a dolog, nem is reagál rá.
2010. jan. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!