Palota pincsi, vélemények róla?
Figyelt kérdés
nekem van :) csak kiváncsi vagyok ki mit gondol róluk !2009. júl. 12. 20:58
1/6 anonim válasza:
nekünk is van. nagyon aranyos, nagyon szeretem. Ő is engem :) mindig szeretne a középpontban lenni, a másik kutyus előtt :D nagyon szeretem én is és ő is engem, mert mikor hazamegyek, akkor majd kiugrik a bőréből :D:D
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a bundájuk, de túl nyomott az orruk, és kicsik az én kutya-ízlésemhez. De persze nem utálom őket.
bár én legszívesebben farkast tartanék, ha nem ismerném ilyen jól a viselkedésüket, sajna nem túl biztonságos, mint háziállat... úgyhogy marad a cseh farkas kutya és a wolfspitz...
4/6 anonim válasza:
Irtó aranyos, csak akkora gödröket ásik, hogy húúú :D
5/6 anonim válasza:
aranyosan az efféle kicsi kutyák, mondjuk macskát nem nagyon szereti, de kijön velük
[[előző voltam]]
6/6 anonim válasza:
Nekünk volt és mi imádtuk. Bárhova mentünk ő jött velünk :) Puszilgatot mindenkit egyfolytában,de ha megsértődött akkor nehéz volt kiengesztelni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!