Itt azt hiszi sok ember akinek kemény kutyája van hogy majd megvédi mindentöl a mai világban?
Ezt honnan veszed??
Max. a cigányok gondolnak ilyet, akik direkt villognak a láncra vert pittbull-szerű kutyáikkal.
Nem gondolom.
1. Inkább sokan státusz-szimbólumként tartanak nagy-kutyát, jelezve, hogy valahol ők is nagy-kutyák.
2. Másrészt, mások talán épp az ellenkezője miatt: ha már sehol sem lehetek nagy-kutya, legalább a kutyám legyen az.
"kemény kutyája"...mitől lesz egy kutya kemény? hogy nagyobb testű? egy bernáthegyi lehet olyan jámbor,hogy egy motor zajától összehúzza magát,és egy tacskó lehet olyan van,hogy szétharapja a lábadat...ennyi.
miért,ezt most honnan vetted egyébként,vagy hogy jött?
Első! Az említett csoportból is, meg más hasonló agyhalott csürhéből is jut ide bőven ember, szóval a kérdés jogos.
Kérdező! Ja, azt hiszik. Erre ennél többet nem is lehet mondni, ez az értelmi színvonal. Meg se kell hallani az ilyeneket.
Szerintem nem azzal van a baj ha az egojukat táplálják mindenféle 4lábon jár harci gépezetekkel. A gond az, hogy nem tudják őket kezelni.
Környezetemben sajnos nem egy "baleset" történt elszabadult státuszszimbólum terminátorok miatt. Az egyik "úriember" pl traktorkereket húzat rendszeresen a házikedvencével az nyílt utcán edzés címszó alatt. Megtörtént, hogy a blöki elszabadult és megharapott egy járókelőt. Még a gazda volt felháborodva, hogy mentőt és rendőrt hívtak (a kutya azóta is nála van)...
2-es vagyok.
Nagy-kutya alatt nem feltétlenül a nagytestű kutyát értem, ezért elnézést kérek, ha a fogalmazásommal bárkit is esetleg megbántottam. Nem volt szándékomban. De tényleg sokszor lehet találkozni olyan "sétáló-párral", ahol látni azt, hogy a "nagytestű fenevad" csak azért van, hogy a gazda mutogatni tudja saját magát.
Egyébként max. igaza van valamelyik hozzászólónak. Nekem is volt egy tacsim, aranyos, kedves, stb. stb. Két éves volt, amikor hozzánk került, és kb. jó másfél évvel később jött el hozzánk a korábbi gazdája. A tacsi szó szerint nekiesett, és lekapta róla a zoknit, és csak az utolsó pillanatban tudtuk megakadályozni, hogy a bokáját is át ne harapja! Tehát nem elsősorban a méret a döntő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!